3 spôsoby, ako kontaktovať spoločnosť British Gas

Obsah:

3 spôsoby, ako kontaktovať spoločnosť British Gas
3 spôsoby, ako kontaktovať spoločnosť British Gas
Anonim

British Gas je jedným z najväčších dodávateľov energie a plynu vo Veľkej Británii. Ak máte problémy s plynom alebo máte otázky týkajúce sa účtu alebo účtu, môžete zavolať zákaznícku podporu, poslať im e -mail alebo chatovať so zástupcom online. Ak sa váš problém nevyrieši včas, môžete vykonať aj ďalšie kroky, napríklad odoslanie formálnej sťažnosti alebo ich kontaktovanie prostredníctvom sociálnych médií.

Kroky

Metóda 1 z 3: Volanie British Gas

Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 1
Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 1

Krok 1. Zavolajte na 0333 202 9532 a kontaktujte zákaznícky servis

Zavolaním na toto číslo sa spojíte so zástupcom zákazníckeho servisu British Gas, ktorý vás môže presmerovať na správne oddelenie. Toto je rýchly spôsob, ako hovoriť so zástupcom zákazníckeho servisu po telefóne. Toto číslo môžete použiť aj na podanie sťažnosti zákazníkov.

Zákaznícky servis je k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 do 20:00 a v sobotu od 8:00 do 18:00. Zákaznícky servis je v nedeľu zatvorený

Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 2
Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 2

Krok 2. Ak vaše služby nefungujú, zavolajte na 0333 200 8899

Ak vám plyn alebo teplo nefunguje správne, zavolajte na toto číslo. Na toto číslo by ste mali zavolať aj vtedy, ak máte netesné vodovodné potrubie. Akonáhle sa s niekým porozprávate, British Gas naplánuje stretnutie s technikom, aby vystúpil a problém vyriešil. Ak je problém ľahko vyriešiteľný, môžu byť dokonca schopní problém vyriešiť prostredníctvom telefónu.

Zástupcovia na tomto čísle sú k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni

Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 3
Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 3

Krok 3. Vytočte 0333 200 8899 na zaplatenie alebo zobrazenie účtov

Ak chcete svojmu zástupcovi zaplatiť, prezrieť alebo prediskutovať svoj účet, mali by ste zavolať na toto číslo. Podobne ako na zákazníckej linke, zástupcovia na tomto čísle budú k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 do 20:00 a v sobotu od 8:00 do 18:00. Služba je v nedeľu zatvorená.

Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 4
Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 4

Krok 4. Eskalovať váš problém na čísle 0333 202 9774

Zavolajte na toto číslo a postúpte svoj problém tímu riaditeľov zákazníckych služieb a spojte sa s manažérom. Pred postúpením problému riaditeľovi je najlepšie prejsť inými kontaktnými metódami.

  • Ak ste napríklad hovorili so zákazníckym servisom a zástupca bol hrubý a váš problém nevyriešil, mali by ste problém postúpiť manažérovi.
  • Ak ste sa pokúsili zavolať na iné čísla a nemôžete sa dovolať, zavolajte na toto číslo.
Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 5
Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 5

Krok 5. Ak vo svojom dome cítite plyn, zavolajte na 0800 111 999

Ak cítite zápach plynu alebo sa obávate, že by mohlo dôjsť k úniku oxidu uhoľnatého, zavolajte na toto číslo a kontaktujte núdzovú linku plynovej záchrannej služby. Táto služba je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Metóda 2 z 3: Kontaktovanie spoločnosti British Gas online

Krok 1. Chatujte so zástupcom zákazníckeho servisu online

Navštívte https://www.britishgas.co.uk/help-and-support/ a kliknutím na modré tlačidlo „Rozhovor“v pravom dolnom rohu otvorte živý rozhovor so zástupcom. Táto osoba bude zvyčajne schopná vyriešiť jednoduché problémy s vašim účtom a vyúčtovať vám alebo vám poskytne číslo na oddelenie, ktoré potrebujete.

Krok 2. Eskalujte sťažnosti prístupom na ich stránku so sťažnosťami zákazníkov

Ak ste kontaktovali spoločnosť British Gas inými spôsobmi a neodpovedali, môžete problém eskalovať na ich oddelenie sťažností zákazníkov. Navštívte https://www.britishgas.co.uk/complaints.html a nájdite sekciu, ktorá najlepšie popisuje váš problém, a určte správnu e -mailovú adresu, ktorú chcete použiť. V tele e -mailu opíšte svoje skúsenosti a problém, ktorý máte s ich službou.

  • Táto metóda by mala byť uložená ako posledná možnosť.
  • Ak nie ste spokojní s inštaláciou kotla a systému ústredného kúrenia, môžete nám poslať e -mail na adresu: [email protected]
  • Ak máte sťažnosť na pôžičku na kotol, môžete nám poslať e -mail na adresu: [email protected]
  • Ak máte problém s inštaláciou nabíjačky elektrického vozidla, môžete nám poslať e -mail na adresu: [email protected]
  • Ak máte ďalšie sťažnosti, navštívte stránku https://www.britishgas.co.uk/complaints.html, kde určíte správnu e -mailovú adresu alebo telefónne číslo, ktoré chcete použiť.

Metóda 3 z 3: Použitie alternatívnych metód

Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 10
Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 10

Krok 1. Kontaktujte spoločnosť British Gas na Twitteri alebo Facebooku

Túto metódu by ste nemali používať, pokiaľ ste sa ich nepokúsili priamo kontaktovať bez výsledkov. Spoločnosť British Gas môžete kontaktovať online tweetovaním na @BritishGas alebo @BritishGasHelp. To môže venovať dostatočnú pozornosť tomu, aby vás niekto mohol kontaktovať a vyriešiť váš problém.

Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 11
Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 11

Krok 2. Pošlite spoločnosti British Gas list

Pošlite spoločnosti British Gas list, aby ste ich pochválili za ich služby alebo zaevidovali oficiálnu sťažnosť. List adresujte na British Gas, PO Box 227, Rotherham S98 1PD. Nezabudnite uviesť poštovné, aby vám list nebol odoslaný späť.

Ak máte zlý rukopis, zadajte písmeno

Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 12
Kontaktujte spoločnosť British Gas, krok 12

Krok 3. Ak váš problém nebol vyriešený do 8 týždňov, zaznamenajte formálnu sťažnosť

Ak máte pretrvávajúci problém, ktorý spoločnosť British Gas odmieta vyriešiť, môžete sa prihlásiť do oficiálnej sťažnosti u energetického ombudsmana. Ak chcete prihlásiť sťažnosť, pošlite e-mail na adresu [email protected], zavolajte na číslo 0330 440 1624 alebo pošlite list ombudsmanovi Services: Energy, PO Box 966, Warrington WA4 9DF.

Odporúča: