3 spôsoby, ako získať stratené vstupenky Ticketmaster

Obsah:

3 spôsoby, ako získať stratené vstupenky Ticketmaster
3 spôsoby, ako získať stratené vstupenky Ticketmaster
Anonim

Ísť na koncert, športovú udalosť, hru alebo inú živú zábavnú udalosť zvyčajne znamená dobrý čas. Ak však stratíte vstupenky Ticketmaster pred podujatím, môže to rýchlo začať byť stresujúce. Dobrou správou je, že je ľahké získať stratené lístky prostredníctvom Ticketmaster. Ak používate možnosť tlače doma, je to zvyčajne také jednoduché ako vytlačenie ďalšej kópie-pokiaľ si myslíte, že lístky neboli odcudzené. Keď lístky v tlačenej verzii chýbajú, musíte kontaktovať spoločnosť Ticketmaster a nechať si ich znova vystaviť. Ak ste stratili e -mail, ktorý vám umožňuje prístup k lístkom, ktoré vám poslal priateľ, váš priateľ musí transakciu iba zrušiť a urobiť to znova.

Kroky

Metóda 1 z 3: Spracovanie lístkov vytlačených doma

Načítanie stratených vstupeniek Ticketmaster Krok 1
Načítanie stratených vstupeniek Ticketmaster Krok 1

Krok 1. V prípade krádeže kontaktujte podporu Ticketmaster

Ak sa domnievate, že vám niekto ukradol lístky vytlačené doma a plánuje ich použiť, kontaktujte podporu fanúšikov Ticketmaster. Lístky znova vydajú s novým čiarovým kódom, takže sú platné iba nové lístky.

  • Ak ste jednoducho stratili lístky doma, nie je potrebné kontaktovať spoločnosť Ticketmaster.
  • Správne informácie na odoslanie e -mailu alebo zavolajte na podporu fanúšikov nájdete na stránke Kontaktujte nás na [1].
Získajte stratené vstupenky Ticketmaster Krok 2
Získajte stratené vstupenky Ticketmaster Krok 2

Krok 2. Nájdite transakčný e -mail Ticketmaster

Keď si kúpite vstupenky u Ticketmaster, dostanete e -mail s podrobnosťami objednávky. V prípade lístkov vytlačených doma bude v e-maile uvedený odkaz na vaše lístky, ktorý vám umožní prístup k nim.

Ak ste si lístky na tlač doma kúpili prostredníctvom telefónu, budete musieť zavolať Ticketmaster

Získajte stratené vstupenky Ticketmaster Krok 3
Získajte stratené vstupenky Ticketmaster Krok 3

Krok 3. Kliknutím na odkaz si vytlačíte lístky

Ak vám lístky neboli odcudzené, môžete jednoducho kliknúť na odkaz na vaše lístky z e -mailu s objednávkou. Vďaka tomu sa dostanete priamo k svojim lístkom. Môžete sa tiež prihlásiť do svojho účtu Ticketmaster a v rozbaľovacej ponuke kliknúť na tlačidlo Vytlačiť moje lístky.

Získajte stratené lístky Ticketmaster Krok 4
Získajte stratené lístky Ticketmaster Krok 4

Krok 4. Vytlačte si druhú kópiu lístkov

Pretože lístky, ktoré je možné vytlačiť doma, je potrebné naskenovať, ich vytlačenie v inej kópii ich nezruší. Jednoducho si môžete lístky znova vytlačiť a vziať si nové kópie so sebou na akciu.

Metóda 2 z 3: Výmena lístkov v tlačenej verzii

Získajte stratené vstupenky Ticketmaster Krok 5
Získajte stratené vstupenky Ticketmaster Krok 5

Krok 1. Zavolajte Ticketmaster

Ak ste nesprávne vložili lístky v tlačenej verzii, ktoré ste si kúpili telefonicky alebo online, musíte sa obrátiť priamo na spoločnosť Ticketmaster. Najľahší spôsob, ako ich kontaktovať ohľadom lístkov, je zavolať na linku podpory fanúšikov na čísle 800-653-8000.

E -mailovú podporu fanúšikov Ticketmaster môžete tiež poslať e -mailom na ich stránku Kontaktujte nás na [2], ale môže trvať až 12 hodín, kým sa vám ozvú

Načítajte stratené lístky Ticketmaster Krok 6
Načítajte stratené lístky Ticketmaster Krok 6

Krok 2. Zadajte informácie na overenie vašej totožnosti

Keď voláte Ticketmaster, budete potrebovať informácie, ktoré potvrdzujú, že ste osobou, ktorá si kúpila lístky. Vo väčšine prípadov postačuje číslo objednávky lístkov a/alebo číslo kreditnej karty, ktorú ste použili pri ich kúpe.

Načítajte stratené lístky Ticketmaster Krok 7
Načítajte stratené lístky Ticketmaster Krok 7

Krok 3. Náhradné lístky si vyzdvihnite na mieste

Hneď ako Ticketmaster overí, že ste si lístky kúpili, zruší vaše pôvodné lístky. Ďalej vytlačia novú sadu. V mnohých prípadoch budú lístky ponechané v okne Will Call na mieste konania. Ak však lístky stratíte viac ako niekoľko týždňov pred podujatím, môžu vám ich poslať poštou.

Spoločnosť Ticketmaster vám môže účtovať poplatok za dotlač za to, že budete musieť lístky tlačiť druhýkrát. Opýtajte sa zástupcu zákazníckeho servisu, s ktorým o tom hovoríte

Metóda 3 z 3: Nesprávne umiestnenie e -mailu na prenos lístkov

Získajte stratené vstupenky Ticketmaster Krok 8
Získajte stratené vstupenky Ticketmaster Krok 8

Krok 1. Požiadajte svojho priateľa, aby prenos zrušil

Ak ste nesprávne vložili e -mail, ktorý potvrdzuje, že vám váš priateľ, rodinný príslušník alebo iný známy previedol lístky, bude musieť zrušiť žiadosť o prevod, aby mohla transakcia prejsť znova. Transakciu je možné zrušiť iba vtedy, ak ste ešte neprijali lístky.

  • Ak ste už lístky prijali, mali by ste ich nájsť vo svojom účte Ticketmaster.
  • Ak chcete zrušiť prenos, váš priateľ by sa mal prihlásiť do svojho účtu Ticketmaster a prejsť na kartu Objednávky. Jednoducho musia kliknúť na zodpovedajúce číslo objednávky a vľavo hore kliknúť na „Zrušiť prevod“.
Načítajte stratené lístky Ticketmaster Krok 9
Načítajte stratené lístky Ticketmaster Krok 9

Krok 2. Počkajte, kým váš priateľ znova prenesie lístky

Hneď ako váš priateľ zruší prenos lístkov, bude vám ho môcť znova odoslať. Opätovným prenosom lístkov bude na váš účet odoslaný ďalší e-mail s odkazom na prístup k lístkom.

Na prenos lístkov by mal váš priateľ znova kliknúť na príslušné číslo objednávky a ešte raz kliknúť na tlačidlo Preložiť

Načítajte stratené lístky Ticketmaster Krok 10
Načítajte stratené lístky Ticketmaster Krok 10

Krok 3. Vytlačte lístky

Keď dostanete e -mail o prevode lístkov, jednoducho kliknite na odkaz na lístky. Vstupenky si potom môžete vytlačiť, aby ste ich mohli mať so sebou na podujatie.

Tipy

  • Vždy si uložte e -mail s objednávkou, ktorý dostanete od Ticketmaster. Budete z neho mať ľahký prístup k lístkom vytlačeným doma alebo budete mať potrebné informácie na opätovné vytlačenie lístkov v tlačenej podobe.
  • Ak používate lístky vytlačené doma, je dobré ich netlačiť príliš dopredu. Tak budete mať menej času, aby sa stratili.

Odporúča: