Ako si vyrobiť kožušinové labky (s obrázkami)

Obsah:

Ako si vyrobiť kožušinové labky (s obrázkami)
Ako si vyrobiť kožušinové labky (s obrázkami)
Anonim

Kožušinový kostým je zvierací kostým, ktorý nosia cosplayeri a „chlpy“, ktorí sú fanúšikmi humanoidných zvieracích postáv. Kožušiny sú zvyčajne vyrobené z umelej kožušiny a členovia kožušinovej komunity sa pýšia tvorbou komplexných, nádherných kostýmov. Na výrobu labiek pre svoj kožušinový odev si zaobstarajte látku z umelej kožušiny určenú na výrobu kožušín. Vystrihnite predlohu pre labku z papiera a vystopujte ju na tkanine. Vystrihnite 4 šablóny a zošite ich. Pridajte podložky pod labky, aby mali labky klasický kožušinový vzhľad. Labky vytvorte pomocou plátennej obuvi a peny EVA. Na chodidlá a ruky použite rovnakú kožušinovú tkaninu, aby váš outfit získal súdržný vzhľad.

Kroky

Metóda 1 z 2: Vytváranie ručných labiek

Vyrobte si kožušinové labky, krok 1
Vyrobte si kožušinové labky, krok 1

Krok 1. Vyberte si mäkkú kožušinovú tkaninu na vonkajšiu stranu labiek

Kožušinové labky môžete vyrobiť z akejkoľvek látky, ktorú by ste chceli, ale najlepšie je kúpiť si umelú kožušinu navrhnutú špeciálne pre kožušiny. Táto kožušina má tendenciu sa ľahko strihať a pohodlne sa nosí. Vyberte typ látky podľa farby kožušiny, ktorú navrhujete. Kúpte si tkaninu online od výrobcu kožušinových tkanín.

  • Väčšina cosplayerov a chlpov robí celý oblek z rovnakého štýlu látky a používa 2-3 rôzne farby. Ak používate viac ako 1 farbu, labky na rukách, labkách na nohách a bruchu nastavte na rovnakú farbu.
  • Mnoho ľudí nakupuje svoju tkaninu od členov komunity na Etsy, ale na internete je niekoľko väčších výrobcov kožušín.
  • Na vytvorenie labiek potrebujete kožušinovú tkaninu najmenej 3 x 3 stopy (0,91 x 0,91 m). Ak vyrábate aj labky na chodidlách, zdvojnásobte množstvo kupovanej kožušinovej textílie.
  • Kým niektoré kožušinové textílie majú kožušinu len na jednej strane, väčšina tkanín je obojstranná. Ak chcete, môžete sa vždy oholiť jednou stranou dole elektrickým zastrihávačom vlasov. Kožušinová tkanina je navrhnutá tak, aby sa dala ľahko oholiť.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 2
Vyrobte si kožušinové labky, krok 2

Krok 2. Vyberte farbu vinylovej textílie pre labky

Vinylová tkanina je tvrdá, pružná a ľahko sa s ňou pracuje. Vďaka tomu je ideálny pre podložky pod labky. Kúpte si vinylovú tkaninu vo farbe, z ktorej chcete vyrobiť podložky pod labky. Tampónové podložky sú zvyčajne čierne, biele alebo sivé, ale môžete im urobiť akúkoľvek farbu.

  • Na labky si zaobstarajte vinylovú tkaninu s rozmermi 0,61 x 0,61 m. Z týchto listov vystrihnete niekoľko podivných tvarov, takže potrebujete slušné množstvo látky.
  • Ak vyrábate labky na nohy, zdvojnásobte množstvo vinylovej tkaniny, ktorú kúpite.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 3
Vyrobte si kožušinové labky, krok 3

Krok 3. Nakreslite labku so štyrmi prstami na kúsok kartónu

Ak chcete, môžete použiť štandardný papier, ale je ťažké ho vystopovať. S kartami je oveľa jednoduchšie pracovať. Položte ruku na papier a spojte prsteň a prostredník. Nakreslite si ruky a pridajte okolo každého prsta najmenej 7,6 - 10,2 cm. Nakreslite jednotlivé prsty tak, aby mali zhruba rovnakú hrúbku, aby bola vaša labka na oboch stranách symetrická. Ak chcete tesnejšie sediacu labku, urobte zápästie trochu užším.

  • Labky môžu mať akýkoľvek tvar, ktorý by ste chceli, ale okrúhle podložky prstov sú častejšie.
  • Prsty nemusia byť úplne symetrické, ale keď ich budete mať zhruba rovnako veľké, celý proces bude jednoduchší, pretože nemusíte sledovať, na ktorej strane sú podložky labiek.

Tip:

Kožušiny majú takmer vždy 4 prsty. Môžete dať dohromady svoje prstenníky a prostredník, alebo malíček a prstenník. Robte všetko, čo sa vám zdá pohodlné.

Vyrobte si kožušinové labky, krok 4
Vyrobte si kožušinové labky, krok 4

Krok 4. Vystrihnite šablónu labky pomocou štandardných nožníc

Odrežte labku, ktorú ste nakreslili na papier. Odstráňte prebytočný papier a pomaly pracujte okolo okrúhlych okrajov, aby boli čo najčistejšie.

Ak sa vám zdá ťažké strihať okolo vankúšikov prstov, bude ešte ťažšie látku vystrihnúť. Ak je pre vás ťažké šablónu vystrihnúť, zvážte jej zaoblenie

Vyrobte si kožušinové labky, krok 5
Vyrobte si kožušinové labky, krok 5

Krok 5. Na tkaninu obkreslite papierovú šablónu 4 -krát

Vezmite si papierovú šablónu a položte ju na kožušinovú tkaninu. Na obkreslenie šablóny použite fixku na textil alebo kriedu na textil. Tento postup zopakujte 4 krát. Orientujte každé sledovanie tak, aby labka smerovala na kožušinu rovnakým smerom. Kožušina tak bude spočívať v rovnakom smere na každej strane labky.

Ak je kožušina skutočne hrubá, pred vysledovaním ju vyčistite v prirodzenom smere, aby ste ju vyhladili

Vyrobte si kožušinové labky, krok 6
Vyrobte si kožušinové labky, krok 6

Krok 6. Vystrihnite obrys látky pomocou nožníc na šitie

Kožušinová tkanina je navrhnutá tak, aby sa dala ľahko strihať. Zdvihnite tkaninu a odstrihnite okolo 4 labiek. Postupujte pomaly a pri rezaní okolo okrúhlych okrajov látku otáčajte. Odrežte prebytočnú tkaninu a orežte labky podľa veľkosti.

Útržky látky môžete použiť na obočie, prúžky alebo ako výplň na konci každého prsta, keď skončíte

Vyrobte si kožušinové labky, krok 7
Vyrobte si kožušinové labky, krok 7

Krok 7. Ak chcete pohodlnejšie labky, ohoľte prebytočnú kožušinu na jednej strane

Ak nechcete, aby boli labky pri nosení poriadne horúce, alebo chcete, aby boli vnútro labiek tenšie, vezmite si elektrické zastrihávače vlasov. Nasaďte si chránič vlasov 1–2 palca (2,5–5,1 cm). Zapnite strojček. Vo zvislých dĺžkach presuňte strihač cez každú labku. Odstráňte vrstvu kožušiny z 1 strany každej zo 4 labiek, ak chcete, aby vnútro labiek bolo hladšie a pohodlnejšie.

  • Keď dáte labky k sebe, uistite sa, že oholené strany sú obrátené k sebe.
  • Kožušinu vždy odstrihnite pohybom nožnice v rovnakom smere.

Tip:

Tento krok je úplne voliteľný. Kožušinu môžete nechať vo vnútri labiek, ak chcete. Kožušina spôsobí, že sa vám labky budú teplejšie nosiť, ale ak plánujete nosiť oblek vonku alebo žijete v chladnejšom podnebí, môže to byť pre vás výhodnejšie.

Vyrobte si kožušinové labky, krok 8
Vyrobte si kožušinové labky, krok 8

Krok 8. Šiť podšívku do látky, ak chcete pohodlnejšie rukavice

Ak chcete, aby bola vnútorná strana vašich rukavíc pohodlnejšia, vystopujte šablónu 4 -krát na jemnejšiu, oddelenú tkaninu. Vystrihnite a pomocou šijacích špendlíkov látku prišpendlite na 1 stranu každej labky. Šijacím strojom všite šablónu do látky rovným stehom.

  • Keď zošijete jednotlivé kusy látky k sebe, aby vám vznikli labky, uistite sa, že strany s podšívkou smerujú k sebe.
  • Alternatívne môžete použiť horúce lepidlo na pripevnenie hrubých tkaných rukavíc do stredu 2 labiek.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 9
Vyrobte si kožušinové labky, krok 9

Krok 9. Pripojte 2 listy látky k sebe pozdĺž okrajov

Nastavte 2 strany labky na seba tak, aby prsty a zápästie boli v jednej rovine. Začnite v rohu blízko zápästia a pomocou šijacích kolíkov spojte 2 kusy látky. Umiestnite kolíky 1–2 palca (2,5–5,1 cm) do vonkajšieho okraja a vložte 1 kolík každých 1–2 palca (2,5–5,1 cm).

Napriek tomu, že zápästie nebudete šiť k sebe, jeho prichytenie na mieste pomôže udržať látku pri šití nehybnú

Vyrobte si kožušinové labky, krok 10
Vyrobte si kožušinové labky, krok 10

Krok 10. Šijacím strojom zošite 2 listy dohromady a nechajte zápästie otvorené

Prevlečte cez šijací stroj silnú niť. Začnite v rohu blízko zápästia a umiestnite labku pod ihlu. Zapojte zariadenie do zásuvky a otočením gombíka alebo posúvača nastavte stroj na najnižšie nastavenie. Pomocou nožného pedála alebo automatického nastavenia začnite zošívať látku dohromady. Otočením látky pod ihlou naneste na okraj rovný steh. Pracujte okolo labky a zastavte sa, akonáhle dosiahnete zápästie na opačnej strane.

  • Aby bol steh krajší, preložte okraje k sebe a potom zošívajte listy látky.
  • Ak to chcete, môžete to urobiť ručne, ale jeho dokončenie bude nejaký čas trvať.
  • Ak chcete, aby látka vyzerala jednotne, použite niť na šitie, ktorá má rovnakú farbu ako vaša látka.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 11
Vyrobte si kožušinové labky, krok 11

Krok 11. Tento postup zopakujte pre druhú labku

Vykonaním týchto krokov znova zošijete druhú labku. Látku spojte dohromady a pozdĺž vnútorného okraja každej strany pridajte špendlíky. Šiť látku dohromady rovnakým spôsobom, ako ste to urobili na prvej labke.

Odstráňte všetku prebytočnú látku, ktorá sa lepí mimo steh, pomocou nožníc na šitie. Alternatívne môžete použiť horúce lepidlo na spojenie voľných okrajov dohromady

Vyrobte si kožušinové labky, krok 12
Vyrobte si kožušinové labky, krok 12

Krok 12. Na vinylovú tkaninu nakreslite sadu podložiek pod labky

Nakreslite 4 podložky oválneho tvaru pre každý z končekov prstov. Do stredu labky nakreslite jednu veľkú trojuholníkovú podložku so zaoblenými hranami. Nakreslite každý tvar tak, aby bol menší ako prst a dlaň, kam plánujete umiestniť podložky. Tieto tvary môžete nakresliť pomocou fixky na textil alebo štandardnej fixky. Ak je látka čierna, možno budete musieť použiť kriedu z bielej látky, aby ste videli tvar.

  • Alternatívne môžete použiť štandardný ovál pre veľkú podložku v strede ruky. Tvar labiek je úplne na vás.
  • Všeobecne povedané, vankúšiky labiek by mali byť dostatočne malé, aby medzi vankúšikom a okrajom prsta, kam ho umiestnite, bol 2,5 cm kožušiny.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 13
Vyrobte si kožušinové labky, krok 13

Krok 13. Vystrihnite labky pomocou nožníc

Vinylovú tkaninu držte v nedominantnej ruke. Použitím štandardných nožníc nastrihajte jednotlivé podložky. Odstráňte prebytočný vinyl. Položte labku nadol a podložky labiek umiestnite hore, kam ich plánujete nainštalovať, aby ste sa uistili, že kusy majú správnu veľkosť.

Ak je vinylová tkanina skutočne hrubá, možno budete musieť namiesto nej použiť šijacie nožnice. Vinylová tkanina sa však zvyčajne veľmi ľahko strihá

Vyrobte si kožušinové labky, krok 14
Vyrobte si kožušinové labky, krok 14

Krok 14. Obkreslite podložky a opakujte postup, aby ste vyrobili 2 sady podložiek labiek

Nastavte každú labku na nepokrájanú časť vinylovej tkaniny. Pomocou značkovača tkanín, kriedy na textil alebo trvalej značky vysledujte každú jednotlivú labku na nepokosenom hárku. Odrezané labky odložte nabok a nožnicami odstrihnite druhú sadu labiek.

Podložky labiek by mali mať na oboch rukách rovnakú stranu. Sledovanie vankúšikov je jediný spôsob, ako zistiť, že všetky vankúšiky majú rovnakú veľkosť

Vyrobte si kožušinové labky, krok 15
Vyrobte si kožušinové labky, krok 15

Krok 15. Na pripevnenie podložiek k labkám použite horúce lepidlo

Do lepiacej pištole vložte horúcu lepiacu tyčinku a zapojte ju. Počkajte 1-2 minúty, kým sa pištoľ zahreje. Horúce lepidlo naneste na zadnú stranu labky a prilepte ho na príslušný prst. Podložku vyhlaďte rukou a držte ju na mieste 20-30 sekúnd. Tento postup opakujte pre všetky ostatné podložky labiek, aby ste dokončili labky z kožušiny.

  • Ak je vaša kožušina skutočne hustá, ohoľte si miesto, kam budete labky inštalovať, a až potom ich pridajte.
  • Prípadne môžete vložky zašiť do labiek. Ak to urobíte, uistite sa, že neprešijete celý prst a omylom ich spojíte.

Tip:

Ak chcete, aby mala labka nadýchanejší tvar, môžete použiť horúce lepidlo na vyplnenie končekov prstov a bokov zápästia bavlneným vatelínom alebo penou.

Metóda 2 z 2: Vytváranie labiek na nohách

Vyrobte si kožušinové labky, krok 16
Vyrobte si kožušinové labky, krok 16

Krok 1. Vystrihnite obrys labiek chodidiel z EVA peny

Získajte list peny EVA s rozmerom 0,91 x 0,91 m online alebo v obchode s remeselnými potrebami. Značkovačom nakreslite obrys 4 labiek na labke. Šablónu vystrihnite pomocou silných nožníc alebo nožom. Akonáhle vystrihnete svoju prvú šablónu, podržte narezanú časť peny na inom kúsku a vystopujte ju. Potom druhý kus vystrihnite rovnakým spôsobom, akým vystrihnete prvý kus.

  • Napriek tomu, že vaše labky môžu byť tvarované tak, ako by ste chceli, väčšina kožušinových chodidiel má okrúhle prsty na nohách, ktoré vedú späť k päte. Z každej strany urobte penovú základňu aspoň o 2–4 palce (5,1–10,2 cm) väčšiu ako je vaša obuv, aj keď môžu byť aj väčšie, ak by ste chceli.
  • Ak chcete, namiesto EVA peny môžete použiť remeselnú penu, ale remeselná pena býva trochu mäkšia a nemusí trvať tak dlho.
  • Rovnako ako bežné labky, labky z kožušinového chodidla majú spravidla 4 číslice. Môžete však urobiť oblek z 5 alebo 3 prstov, ak chcete.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 17
Vyrobte si kožušinové labky, krok 17

Krok 2. Odstráňte šnúrky z niektorých plátenných topánok

Zaobstarajte si pohodlný pár plátenných topánok, ktoré vytvoria rám pre labky. Odstráňte šnúrky z topánok a trochu vytiahnite jazyk nahor, aby ste do nej mohli ľahko vkĺznuť rukou.

  • Topánky musia byť vyrobené z plátna. Plast a koža sa nelepia na penu, ktorú použijete na vypchávanie nôh.
  • Ak chcete vyrobiť labky z kožušinových nôh bez obuvi, použite namiesto topánok hrubé, pohodlné ponožky. Obvykle je však jednoduchšie používať plátennú obuv.
  • Je veľmi ťažké vyrobiť stabilné kožušinové labky úplne od začiatku bez topánok alebo ponožiek.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 18
Vyrobte si kožušinové labky, krok 18

Krok 3. Horúcim lepidlom prilepte každú topánku k stredu peny EVA

Do horúcej lepiacej pištole vložte lepiacu tyčinku a zapojte ju. Nechajte zahriať 3-5 minút. Potom každú obuv otočte tak, aby podrážka smerovala nahor. Na každú časť podrážky naneste dostatočné množstvo horúceho lepidla. Pri každej obuvi strčte ruku dovnútra a zatlačte ju do stredu peny EVA. Držte každú obuv na mieste 20-30 sekúnd, potom ju zvážte ťažkým predmetom.

Pretože sú vaše šablóny identické, nezáleží na tom, ktorá obuv ide na ktorý list peny

Vyrobte si kožušinové labky, krok 19
Vyrobte si kožušinové labky, krok 19

Krok 4. Načrtnite labky labkami na čalúnenej pene a vystrihnite ich

Kúpte si list čalúnenej peny online alebo v miestnom obchode s remeselnými výrobkami. Držte jednu z topánok na pene a označte ju značkovačom. Potom elektrickým nožom vystrihnite výplň. Otočte nôž na najnižšie nastavenie a držte penu hore svojou dominantnou rukou. Pomaly a opatrne strihajte okolo svojho obrysu. Tento postup zopakujte aj pre druhú nohu.

  • Na dokončenie obidvoch chodidiel potrebujete čalúnenú penu v hodnote najmenej 3 x 3 stopy (0,91 x 0,91 m).
  • Ak nemáte elektrický nôž, použite nôž na chlieb alebo nožnice.
  • Držte svoju nedominantnú ruku najmenej 20 - 30 cm od oblasti, ktorú kosíte, aby ste si udržali ruky v bezpečí.
  • Ak je vaša pena riedka, zopakujte tento postup druhýkrát a prilepte 2 vystrihnuté časti k sebe na každú nohu, aby sa hrúbka zdvojnásobila. Pena musí byť hrubšia ako výška vašich topánok, aby tento proces fungoval.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 20
Vyrobte si kožušinové labky, krok 20

Krok 5. Vyrežte polstrovanie na polovicu pre každú labku nohy na polovicu

Držte polstrovanie na topánke a urobte značku priamo na mieste, kde noha vchádza do topánky. Potom elektrickým nožom rozrežte každú sadu poťahových pien na polovicu, po šírke, cez značky, ktoré ste urobili. Vďaka tomu bude oveľa jednoduchšie vyrezať priestor pre vaše topánky.

Rozdelenie peny na polovicu vám poskytne priestor na rezanie do stredu výplne bez obáv z prepichnutia hornej časti výplne, ktorá musí zostať neporušená

Vyrobte si kožušinové labky, krok 21
Vyrobte si kožušinové labky, krok 21

Krok 6. Vyrežte priestor pre každú topánku pomocou elektrického noža

Polstrovanie držte rovno na zemi vedľa päty obuvi. Na pene si označte výšku päty. Potom elektrickým nožom vyrežte penu zo stredu každej časti tak, aby sa vám topánka zmestila dovnútra. Ide väčšinou o pokus a omyl, preto odstrihnite malé porcie a naneste penu na topánku, aby ste získali pocit, koľko je potrebné z každého listu peny odstrániť.

  • Majte na pamäti, že zadná polovica každej labky sa musí obtočiť iba okolo päty. Z prednej polovice každej labky odstránite viac peny.
  • Vystrihnite malý polkruh, kde každá podložka sedí nad otvorom v topánke, aby ste mali priestor vložiť nohy dovnútra.
  • Toto nemusí byť dokonalé. Ak odstránite trochu prebytočnej peny, nebojte sa.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 22
Vyrobte si kožušinové labky, krok 22

Krok 7. Pomocou horúceho lepidla pripevnite čalúnenie na vrch topánok

Akonáhle odstránite dostatok peny, aby zodpovedala výstelke vašej peny, znova zohrejte horúcu lepiacu pištoľ. Horúce lepidlo naneste na celú penu EVA. Čím viac lepidla použijete, tým bezpečnejšie budú vaše labky na nohách. Keď ste EVA penu pokryli lepidlom, držte čalúnenú penu nad penou EVA a zatlačte ju na miesto. Tento postup zopakujte pre každú obuv a prilepte 4 kusy na svoje miesto.

  • Odvážte každú topánku ťažkým plochým predmetom 3-5 minút, aby ste spojili 4 kusy čalúnenej peny s penou EVA.
  • Keď to robíte, nepridávajte lepidlo na vonkajšiu stranu plátennej obuvi. Na nohy potrebujete malú dýchaciu miestnosť.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 23
Vyrobte si kožušinové labky, krok 23

Krok 8. Nožnicami a nožnicami vytvarujte jednotlivé prsty na nohách

Ak chcete, aby mali vaše kožušinové prsty na nohách určitý tvar, orezajte každý prst na nohe a zaoblite ho. Na vyhladenie drsných okrajov použite nožnice. Urobte všetko pre to, aby bol každý prst zhruba rovnaký, pokiaľ ide o jeho zaoblenie a veľkosť. Pokračujte v strihaní prstov na nohách, kým nie ste spokojní s ich tvarom.

  • Pätu môžete nechať tak, ako chcete, ak chcete. Prípadne neváhajte vyhladiť vrchnú časť, aby päta smerovala k vašej nohe.
  • Neexistuje žiadny správny alebo nesprávny tvar prstov na nohách. Pokojne ich nakrájajte, ako len chcete!
Vyrobte si kožušinové labky, krok 24
Vyrobte si kožušinové labky, krok 24

Krok 9. Prilepte a prilepte strany, kde sa stretávajú 2 podložky na každej nohe

Časom sa môže začať odlupovať šev, kde sa stretáva pena EVA a čalúnenia. Aby ste sa tomu vyhli, spustite lepidlo okolo švu na každej nohe. Aby šev pri lepení držal na mieste, spojte čalúnenú penu s penou EVA pomocou šijacích špendlíkov. Umiestnite 1 kolík každé 3–4 palce (7,6–10,2 cm) do priestoru medzi každú sadu kolíkov. Prejdite radom horúceho lepidla cez šev, kde sa pena EVA stretáva s penou na čalúnenie, a odstráňte čapy.

Striedajte smer každého druhého kolíka. Inými slovami, ak váš prvý kolík prechádza cez hornú časť chodidla, umiestnite druhý kolík cez spodok chodidla

Vyrobte si kožušinové labky, krok 25
Vyrobte si kožušinové labky, krok 25

Krok 10. Vystrihnite prúžky z kožušinovej textílie pre labky na nohách

Pretože sú vaše labky na nohe zvláštne tvarované, je extrémne ťažké prešiť cez výstelku jeden kus kožušiny. Namiesto toho nožnicami vystrihnite 5-8 menších tvarov pre každú nohu. Vystrihnite 1 obdĺžnikovú časť tak, aby sa obtočila okolo päty, a 1 obdĺžnikovú časť pre hornú časť chodidla. Vystrihnite 1-2 menšie porcie pre každý prst. Akonáhle vystrihnete látku, podržte každú časť na nohe, aby ste sa presvedčili, že ste vystrihli dostatok kožušiny.

  • Na podrážku každej nohy nemusíte pridávať tkaninu.
  • Je úplne v poriadku, ak sa listy kožušinovej tkaniny prekrývajú.
  • Ak máte medzi kusmi látky medzery alebo otvory, vystrihnite ďalšie kusy.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 26
Vyrobte si kožušinové labky, krok 26

Krok 11. Na 1 stranu každého kusu látky prišite vinylovú tkaninu

Holte páperie na zadnej strane každej časti kožušinovej textílie pomocou elektrického zastrihávača vlasov. Na vinylovej tkanine vystopujte každý kus kožušinovej látky a vinyl vystrihnite šijacími nožnicami. Pomocou šijacieho stroja všite vinyl do kožušinovej látky. Použite rovný steh a pomaly pracujte, aby ste spojili látky dohromady.

  • Vinylová tkanina uľahčí prilepenie na kožušinovú tkaninu k pene. Bez vinylovej tkaniny sa vám kožušinová tkanina môže časom odlepiť.
  • Šijacie špendlíky môžete použiť, ak si to chcete uľahčiť, ale nie je to nevyhnutné, ak máte pevnú ruku. Táto časť látky bude skrytá a na prilepenie látky k pene budete skutočne potrebovať iba vinyl.
Vyrobte si kožušinové labky, krok 27
Vyrobte si kožušinové labky, krok 27

Krok 12. Horúcim lepidlom prilepte kožušinovú tkaninu na labky chodidiel

S priloženým vinylom naneste na čalúnenú penu na prvú nohu horúce lepidlo. Zakryte každý povrch a podľa potreby použite viac lepiacich tyčiniek. Zatlačte svoje jednotlivé listy kožušinovej textílie do peny, vinylovou stranou nadol. Držte každý kus na mieste 20-30 sekúnd. Penu prikryte kožušinou a tento postup zopakujte aj pre druhú nohu, aby ste dokončili kožušinové labky!

  • Nadýchaná kožušinová tkanina ľahko skryje prípadné medzery v poťahovej pene.
  • Ak chcete, môžete vždy vystrihnúť nové kúsky a vrstviť ich cez medzery.

Tipy

  • V komunite fursuit sa „labkami“zvyčajne rozumejú ruky. Labky na nohách sa zvyčajne nazývajú „kožušinové nohy“alebo „labky na nohách“.
  • Neexistuje žiadny zlý spôsob, ako urobiť fursuit. Pokiaľ vás kostým baví, komunita bude rešpektovať a oceňovať váš outfit!
  • Ak neviete, ako šiť, labky na mieru môžete kedykoľvek objednať od člena chlpatej komunity. Existuje veľa ľudí, ktorí radi vyrábajú obleky pre ostatných členov komunity.

Odporúča: