Ako ukradnúť lode v GTA: 11 krokov (s obrázkami)

Obsah:

Ako ukradnúť lode v GTA: 11 krokov (s obrázkami)
Ako ukradnúť lode v GTA: 11 krokov (s obrázkami)
Anonim

Od Grand Theft Auto 3 až po súčasnú verziu hry vás lode rýchlo dostanú z jedného ostrova na druhý. Nemusíte behať po zákrutách a zákrutách alebo cez premávku; jednoducho si môžete skrátiť cestu cez vodu k ďalšiemu cieľu. Lode sú celkom pohodlné, ale na rozdiel od automobilov sú tieto vozidlá viditeľné a používané iba na riekach alebo moriach. Ukradnúť loď je tiež dosť ťažké, najmä keď sa pokúšate dostať do pohybu motorovú loď.

Kroky

Metóda 1 z 2: Krádež ukotvených lodí

Ukradnite lode v GTA 1. kroku
Ukradnite lode v GTA 1. kroku

Krok 1. Choďte do doku

Lode je možné zaparkovať iba v dokoch. Vyrazte si na kraj mesta, kde nájdete veľké námorné prístavy a malé prístavy.

Ukradnite lode v GTA, 2. kroku
Ukradnite lode v GTA, 2. kroku

Krok 2. Poobzerajte sa po policajtoch

Napriek tomu, že sa policajti na okrajoch mesta alebo v námorných prístavoch zdržiavajú len zriedka, stále musíte vo svojom okolí skontrolovať prípadného strážcu zákona. Ak vás policajt uvidí kradnúť loď, požadovaná úroveň stúpne o jednu hviezdu.

Ukradnite lode v 3. kroku GTA
Ukradnite lode v 3. kroku GTA

Krok 3. Nastúpte na loď

Priblížte sa k lodi a postavte sa tesne vedľa nej, kým je priviazaná k doku. Stlačte tlačidlo Y (Xbox), Triangle (PlayStation) alebo F (PC) a vaša postava vyskočí na loď a nastúpi na ňu.

Ukradnite lode v kroku 4 v GTA
Ukradnite lode v kroku 4 v GTA

Krok 4. Odplávajte

Hneď ako sa motor lode naštartuje, stlačením klávesu Right Trigger (Xbox), L2 (PlayStation) alebo W (PC) zrýchlite a odplávajte z doku.

Krok 5. Stratte policajtov

Policajti vás budú prenasledovať, ak ste ukradli loď, kým je okolo dôstojník. Ak chcete prísť o políciu, pozrite sa na mini mapu v dolnom ľavom rohu obrazovky a skontrolujte dosah polície vyznačený veľkým blikajúcim kruhom, ktorý vás prenasleduje. Stačí vyplávať z ich dosahu a oni by sa mali vzdať prenasledovania, vďaka ktorému bude loď vaša.

Ukradnite lode v kroku 5 GTA
Ukradnite lode v kroku 5 GTA

Metóda 2 z 2: Krádež pohybujúcich sa lodí

Ukradnite lode v kroku 6 v GTA
Ukradnite lode v kroku 6 v GTA

Krok 1. Choďte blízko vodných plôch

Choďte na okraj mesta alebo k akýmkoľvek vodným plochám, ako sú rieky alebo jazerá, ktoré pretekajú hernou mapou, a vyhľadajte loď, ktorú chcete ukradnúť.

Ukradnite lode v kroku 7 GTA
Ukradnite lode v kroku 7 GTA

Krok 2. Študujte dráhu lode

Lode prevádzkované nehrateľnými civilistami sa budú pohybovať po vode v určitom vzore, spravidla v kruhoch. Nájdite si chvíľu a sledujte, ako sa loď plaví, aby ste spoznali jej smer.

Ukradnite lode v 8. kroku GTA
Ukradnite lode v 8. kroku GTA

Krok 3. Zachyťte čln

Vyskočte na vodu a plávajte smerom k oblasti na vode, kde si myslíte, že čln prejde.

Majte však na pamäti, že plávať môžu iba hlavné postavy z GTA San Andreas a novších verzií hry (GTA 4, GTA 4: Episodes of Liberty City a GTA 5), čo obmedzuje túto metódu na tieto verzie GTA. Ak hráte verzie GTA pred San Andreas, vaša postava sa utopí, keď skočíte do vody

Ukradnite lode v kroku 9 v GTA
Ukradnite lode v kroku 9 v GTA

Krok 4. Nastúpte na loď

Hneď ako loď prejde okolo vás, stlačte tlačidlo Y (Xbox), Triangle (PlayStation) alebo F (PC) a vaša postava vyskočí na loď a nastúpi na ňu, pričom každého, kto ju riadi, odhodí k vode.

Ukradnite lode v kroku 10 GTA
Ukradnite lode v kroku 10 GTA

Krok 5. Odplávajte

Akonáhle budete mať vozidlo pod kontrolou, stlačením tlačidla Pravá spúšť (Xbox), L2 (PlayStation) alebo W (PC) zrýchlite a odplávajte z doku.

Krok 6. Stratte policajtov

Policajti vás budú prenasledovať, ak ste ukradli loď, kým je okolo dôstojník. Ak chcete prísť o políciu, pozrite sa na mini mapu v dolnom ľavom rohu obrazovky a skontrolujte dosah polície vyznačený veľkým blikajúcim kruhom, ktorý vás prenasleduje. Stačí vyplávať z ich dosahu a oni by sa mali vzdať toho, že vás budú prenasledovať, čím sa loď stane vašou.

Odporúča: