Ako vybudovať pevnosť za 7 dní na smrť: 11 krokov (s obrázkami)

Obsah:

Ako vybudovať pevnosť za 7 dní na smrť: 11 krokov (s obrázkami)
Ako vybudovať pevnosť za 7 dní na smrť: 11 krokov (s obrázkami)
Anonim

Nájdenie domu pre úkryt je dôležité do 7 dní na smrť. Aby prežili dlho, väčšina hráčov stavia svoju pevnosť pomocou domu, ktorý našli. Ak chcete mať silnú pevnosť, musíte sa zamerať na dve dôležité pravidlá prežitia: obranu a zásoby.

Kroky

Časť 1 z 3: Príprava na stavbu

Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 1
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 1

Krok 1. Nájdite si dobré miesto

Vaša pevnosť by mala byť blízko miest zásobovania, ale nie príliš blízko, aby upútala pozornosť. Zaistite dobrú viditeľnosť zo všetkých strán pevnosti. Ak vo zvolenom mieste nemáte dobrú viditeľnosť, zvážte stavbu vysokej strážnej veže.

Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 2
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 2

Krok 2. Zvážte výstavbu už existujúceho domu

Postavenie pevnosti môže byť jednoduchšie, ak ako základ použijete existujúcu konštrukciu. To vám môže ušetriť drahocenný materiál. Pevnosť je obrovská základňa, ktorá môže chrániť a podporovať hráčov v nej. Dva domy budú fungovať, pokiaľ budú stáť blízko alebo tesne vedľa seba.

  • Dom so suterénom je ideálny na ťažbu a vytváranie podzemných tunelov na pohyb po mape.
  • Dajte do domu fakle, aby sa zombie nerozmnožovali.
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 3
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 3

Krok 3. Zhromaždite niekoľko materiálov

Na stavbu dobre chránenej pevnosti budete potrebovať veľa materiálov. Tento proces nájdete jednoduchšie, ak vám pomôžu priatelia. Budete potrebovať veľa dreva a kameňa, ako aj materiály na pasce a ďalšie funkcie.

Časť 2 z 3: Zabezpečenie obvodu

Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 4
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 4

Krok 1. Postavte vysoké múry

Zombie budú rojiť vašu pevnosť takmer neustále, takže na ich odrazenie budete potrebovať silné múry. Kameň predstavuje najsilnejšie steny, aj keď je to časovo najnáročnejší proces. Čím sú steny hrubšie, tým lepšie.

  • Nezabudnite, že zombie môžu lámať kamenné bloky, ak na ňu nepretržite útočia.
  • Existujú aj zombie, ktoré môžu vyliezť na steny, ak nie sú chránené; okolo svojej základne musíte nastaviť pasce.
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 5
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 5

Krok 2. Postavte chodník na vrch steny

To vytvorí valy, čo vám umožní jednoduchšie brániť stenu pred útokom na zombie. Bude to trvať niekoľko ďalších materiálov, ale vaša pevnosť bude oveľa bezpečnejšia.

Vybudujte si pevnosť za 7 dní na smrť, krok 6
Vybudujte si pevnosť za 7 dní na smrť, krok 6

Krok 3. Vykopajte hlbokú priekopu okolo vašej steny

Použite dynamit na výbuch veľkej priepasti okolo vašej pevnosti. Útočné zombie spadnú do diery a zabijú ich, ak sú dostatočne hlboké. Zaistite, aby priepasť prechádzala po celej vašej pevnosti.

  • Môžete postaviť most s visiacim rebríkom, ktorý vám umožní prístup k pevnosti. Zombie nie sú schopné vyliezť na rebríky.
  • Ak chcete dosiahnuť najlepší účinok, urobte strany priepasti čo najhladšie. To zaistí, že zombie nebudú môcť zlomiť pád na vyčnievajúcich blokoch.
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 7
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 7

Krok 4. Získajte zásoby

Vaša pevnosť musí byť dobre zásobená, aby prežila dlhé dni. Na uloženie svojich dávok musíte postaviť malú truhlicu alebo jednoducho využiť zásuvky a skrinky v dome. Na stavbu úložnej truhly potrebujete 6 preglejok.

  • Preglejku je možné postaviť z drevených dosiek, nie z pálených alebo starých stromov.
  • Stlačte I; Vzorec aktivujete kliknutím na Úložnú truhlu v zozname remesiel.
  • Podľa vzoru položte 1 preglejku na škatuľu, aby ste proces dokončili.
  • Budovanie farmy je dobrým zdrojom vody; môžete urobiť nekonečný vodný otvor tak, že odlomíte jeden blok od zeme a nalejete do neho vodu. Zásoba bude nekonečná, pokiaľ budete na pitie používať sklenenú nádobu.

Časť 3 z 3: Nastavenie pascí

Vybudujte si pevnosť za 7 dní na smrť, krok 8
Vybudujte si pevnosť za 7 dní na smrť, krok 8

Krok 1. Vyrobte drevené hroty

Wood Spikes sú pasce používané na obranu štruktúr nabodnutím zombie, hráčov alebo zvierat. Najlepšie je dať drevené hroty mimo pevnosti, hneď vedľa múrov.

  • Na výrobu hrotu z dreva potrebujete 9 nabrúsených palíc.
  • Kliknutím na položku Wood Spikes v zozname remesiel získate zvýraznený vzor. Na každú škatuľu položte 1 nabrúsenú paličku.
  • Použite asi 3 vrstvy hrotov alebo viac, aby ste sa uistili, že žiadna zombie neprežije, kým sa nedostane k múrom vašej pevnosti.
Vybudujte si pevnosť za 7 dní na smrť, krok 9
Vybudujte si pevnosť za 7 dní na smrť, krok 9

Krok 2. Vytvorte tipy pre kmeň

The Trunk Tip je najlepšia štruktúra pasce v hre; v porovnaní s hrotmi na drevo robia jemné pasce, pretože sa nerozbijú. Spôsobujú však menšie škody a vyžadujú ich 2-blokový hlboký otvor.

  • Na výrobu Tipu do kufra potrebujete 4 drevené bloky; postačí akýkoľvek druh dreveného bloku (t. j. brezové drevo, borovicové drevo, pálené drevo alebo drevo).
  • Stlačte I; Kliknutím na názov Tip na kufor v zozname remesiel aktivujete zvýraznený vzor. Do každého boxu vložíte 1 drevo, aby ste dokončili tvorbu.
  • Pred umiestnením Tipu ku kufru vedľa svojich stien sa uistite, že vykopete 2 bloky hlboko od zeme, pretože tento druh pasce je vyšší, čo sa považuje za zombie, ktoré stoja o blok vyššie.
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 10
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 10

Krok 3. Vyrobte ostnatý plot

Drôt z ostnatého plotu je remeselne vyrábaný predmet, ale dá sa nájsť aj na celom svete. Bežne sa používa na opevnenie obvodu alebo na zablokovanie porušení stien v noci.

  • Na výrobu ostnatého plotu potrebujete 2 tyče a 1 ostnatý drôt. Ostnatý drôt je možné získať vytvorením 3 kovacej žehličky; vo výsledku vám to poskytne 15 ostnatých drôtov.
  • Otvorte okno svojho remesla. Uistite sa, že máte vo svojom inventári požiadavky. Vzorec aktivujete kliknutím na názov drôtu ostnatého plotu.
  • Do stredu vložte 1 ostnatý drôt a potom na každú stranu položte 1 tyč.
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 11
Vybudujte si pevnosť za 7 dní do smrti Krok 11

Krok 4. Sledujte

Uistite sa, že ste miesto úplne uzamkli. Zablokujte akýkoľvek vstup; rozmiestni pochodne okolo svojej pevnosti a potom sa chyť akejkoľvek zbrane na diaľku, ktorú máš.

Zombie zomierajú kvôli pasciam, ktoré ste predtým pripravili. Nie je potrebné, aby ste používali svoju zbraň. Šetrite svoju muníciu, ako len môžete, a používajte svoju dostrelnú zbraň iba v prípade núdze

Tipy

  • Môžete položiť Ostnatý plot na múr vašej pevnosti, aby ste zabránili lezeniu pavúčích zombie; dobrý doplnok k vašej pevnosti okrem používania hrotov a hrotu kmeňa.
  • Domy so strechami sú vhodné na vytvorenie malej strešnej záhrady ako doplnok k prežitiu.
  • Oveľa bezpečnejšie je uložiť všetky svoje uložené potraviny do podzemného úkrytu.

Varovania

  • Drevené hroty začínajú strácať trvanlivosť po tom, ako sa po nich šliapalo, až kým neboli nakoniec zničené.
  • Pamätajte si, že keď je hrudník zlomený, celý obsah je zničený. To je dôvod, prečo musíte svoju úložnú truhlu odložiť na bezpečné miesto, ako je podzemná miestnosť.

Odporúča: